Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 2450:2008

Cream — Determination of fat content — Gravimetric method (Reference method)
2. 10. 2008.
95.99   Povučen   3. 5. 2023.

Опште информације

95.99     3. 5. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Međunarodni standard

67.100.99  

engleski   francuski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 2450|IDF 16:2008 specifies the reference method for the determination of the fat content of raw, processed and sour cream in which no appreciable separation or breakdown of fat, due to lipolysis, has occurred.
The method is not applicable to sour creams with starch or other thickening agents.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 2450:1999

TRENUTNO

POVUČEN
ISO 2450:2008
95.99 Povučen
3. 5. 2023.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
ISO 23318:2022

Nacionalna preuzimanja

Pavlaka — Određivanje sadržaja masti — Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)

60.60   Standard objavljen

E034-5 Saznaj više