Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 7328:2008

Milk-based edible ices and ice mixes — Determination of fat content — Gravimetric method (Reference method)
2. 10. 2008.
95.99   Повучен   3. 5. 2023.

Опште информације

95.99     3. 5. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.40  

енглески   француски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 7328¦IDF 116:2008 specifies the reference method for the determination of the fat content of most milk-based edible ices and ice mixes.
The method is also applicable to concentrated and dried ice mixes.
The method is not applicable to some milk-based edible ices and ice mixes, in which the level of emulsifier, stabilizer or thickening agent or of egg yolk or of fruits, or of combinations of these constituents makes the Roese-Gottlieb method unsuitable.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 7328:1999

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 7328:2008
95.99 Повучен
3. 5. 2023.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 23318:2022

Национална преузимања

Sladoledi i smeše za sladolede na bazi mleka — Određivanje sadržaja masti — Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)

60.60   Стандард објављен