Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 488:2008

Milk — Determination of fat content — Gerber butyrometers
26. 8. 2008.
95.99   Povučen   1. 6. 2022.

Опште информације

95.99     1. 6. 2022.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Međunarodni standard

67.260  

engleski   francuski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 488|IDF 105:2008 specifies the characteristics of seven types of butyrometer for use in the determination of the fat content of whole milk, partly skimmed milk and skimmed milk by the Gerber method specified in ISO 2446.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 488:1983

TRENUTNO

POVUČEN
ISO 488:2008
95.99 Povučen
1. 6. 2022.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
ISO 19662:2018

Nacionalna preuzimanja

Mleko — Određivanje sadržaja masti — Butirometri po Gerberu

95.99   Povučen

E034-5 Saznaj više