Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 19662:2018

Milk — Determination of fat content — Acido-butyrometric (Gerber method)
8. 2. 2018.

Опште информације

90.93     8. 6. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.01  

енглески   француски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 19662 | IDF 238:2018 specifies a method, the acido-butyrometric or "Gerber", for determining the fat content of milk. It is applicable to whole milk and partially skimmed milk.
It is also applicable to milk containing authorized preservatives (potassium dichromate, bronopol).
It does not apply to formalin milk, nor to milks that have undergone a homogenisation treatment.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 488:2008

ПОВУЧЕН
ISO 2446:2008

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 19662:2018
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
8. 6. 2023.

Национална преузимања

Млеко - Одређивање садржаја масти – Ацидобутирометријска метода (метода по Герберу)

90.93   Одлука о потврђивању стандарда