Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 6646:2011

Rice — Determination of the potential milling yield from paddy and from husked rice
1. 7. 2011.

Опште информације

90.93     12. 12. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Међународни стандард

67.060  

енглески   француски   руски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 6646:2011 specifies a laboratory method for the determination of the yield of husked rice obtained from paddy or parboiled paddy (Oryza sativa L.), and for the determination of the yield of milled head rice obtained from paddy or parboiled paddy, or from husked rice or husked parboiled rice.
ISO 6646:2011 is only applicable to abrasive milling equipment.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 6646:2000

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 6646:2011
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
12. 12. 2023.

РЕВИДИРАН ОД

НАПУШТЕН
ISO/PWI 6646

Национална преузимања

Pirinač — Određivanje mogućeg prinosa mlevenja neoljuštenog i oljuštenog pirinča

90.93   Одлука о потврђивању стандарда