Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 6646:2011

Rice — Determination of the potential milling yield from paddy and from husked rice
1. 7. 2011.

Опште информације

90.93     12. 12. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Međunarodni standard

67.060  

engleski   francuski   ruski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 6646:2011 specifies a laboratory method for the determination of the yield of husked rice obtained from paddy or parboiled paddy (Oryza sativa L.), and for the determination of the yield of milled head rice obtained from paddy or parboiled paddy, or from husked rice or husked parboiled rice.
ISO 6646:2011 is only applicable to abrasive milling equipment.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 6646:2000

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 6646:2011
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
12. 12. 2023.

REVIDIRAN OD

NAPUŠTEN
ISO/PWI 6646

Nacionalna preuzimanja

Pirinač — Određivanje mogućeg prinosa mlevenja neoljuštenog i oljuštenog pirinča

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-4 Saznaj više