Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 1211:2010

Milk — Determination of fat content — Gravimetric method (Reference method)
21. 5. 2010.
95.99   Повучен   3. 5. 2023.

Опште информације

95.99     3. 5. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.10  

енглески   француски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 1211|IDF 1:2010 specifies the reference method for the determination of the fat content of milk of good physicochemical quality.
The method is applicable to raw cow milk, raw sheep milk, raw goat milk, reduced fat milk, skimmed milk, chemically preserved milk, and processed liquid milk.
It is not applicable when greater accuracy is required for skimmed milk, e.g. to establish the operating efficiency of cream separators.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 1211:1999

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 1211:2010
95.99 Повучен
3. 5. 2023.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 23318:2022

Национална преузимања

Mleko — Određivanje sadržaja masti — Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)

60.60   Стандард објављен