Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 1211:2011

Mleko — Određivanje sadržaja masti — Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)

Milk - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO 1211:2010)
28. 6. 2011.
28. 6. 2011.

Опште информације

60.60     28. 6. 2011.

ISS

E034-5

Европски стандард

67.100.10  

српски  

From plan 2011

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Standardom se utvrđuje referentna metoda za određivanje sadržaja masti u mleku dobrog fizičko-hemijskog kvaliteta. Metoda se primenjuje na sirovo kravlje mleko, sirovo ovčije mleko, sirovo kozije mleko, mleko sa smanjenim sadržajem masti, obrano mleko, hemijski konzervisano mleko i proizvode od mleka. Ne primenjuje se onda kada je potrebna veća tačnost za obrano mleko, npr. da se ustanovi operativna efikasnost separatora pavlake.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
SRPS EN ISO 1211:2008

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 1211:2011
60.60 Стандард објављен
28. 6. 2011.

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 1211:2010

Идентичан са ISO 1211:2010