Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 927:1982

Spices and condiments — Determination of extraneous matter content
1. 12. 1982.
95.99   Повучен   5. 10. 2009.

Опште информације

95.99     5. 10. 2009.

ISO

ISO/TC 34/SC 7

Међународни стандард

67.220.10  

француски   енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Specifies a method based on the physical separation and weighing of the extraneous matter in a test portion. Lists the apparatus to be used and describes sampling, procedure, expression of results and the details to be included in the test report.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 927:1982
95.99 Повучен
5. 10. 2009.

РЕВИДИРАН ОД

НАПУШТЕН
ISO/WD 927

ОБЈАВЉЕН
ISO 927:2009

Национална преузимања

Začini - Određivanje sadržaja stranih materija

95.99   Повучен

E034-7,8,15,18 Сазнај више