Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 927:1982

Spices and condiments — Determination of extraneous matter content
1. 12. 1982.
95.99   Povučen   5. 10. 2009.

Опште информације

95.99     5. 10. 2009.

ISO

ISO/TC 34/SC 7

Međunarodni standard

67.220.10  

francuski   engleski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Specifies a method based on the physical separation and weighing of the extraneous matter in a test portion. Lists the apparatus to be used and describes sampling, procedure, expression of results and the details to be included in the test report.

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
ISO 927:1982
95.99 Povučen
5. 10. 2009.

REVIDIRAN OD

NAPUŠTEN
ISO/WD 927

OBJAVLJEN
ISO 927:2009

Nacionalna preuzimanja

Začini - Određivanje sadržaja stranih materija

95.99   Povučen

E034-7,8,15,18 Saznaj više