Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 927:2009

Spices and condiments — Determination of extraneous matter and foreign matter content
5. 10. 2009.

Опште информације

90.93     26. 2. 2021.

ISO

ISO/TC 34/SC 7

Међународни стандард

67.220.10  

енглески   француски   руски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 927:2009 specifies a general procedure for visual examination, or with magnification not exceeding 10 times, of whole spices for the determination of macro filth.
ISO 927:2009 is applicable to dehydrated herbs and spices.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 927:1982

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 927:2009
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
26. 2. 2021.

ИСПРАВКЕ / ИЗМЕНЕ

ОБЈАВЉЕН
ISO 927:2009/Cor 1:2012

Национална преузимања

Začini i začinske mešavine — Određivanje sadržaja stranih materija

60.60   Стандард објављен

E034-7,8,15,18 Сазнај више