Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 939:1980

Spices and condiments — Determination of moisture content — Entrainment method
1. 5. 1980.
95.99   Повучен   4. 1. 2021.

Опште информације

95.99     4. 1. 2021.

ISO

ISO/TC 34/SC 7

Међународни стандард

67.220.10  

француски   енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Specifies a method consisting in determining the amount of water entrained by azeotropic distillatiom, using an organic liquid immiscible with water, and collected in a graduated tube. Lists the apparatus to be used and describes sampling, procedure, expression of results and the details to be included in the test report. An example of an entrainment distillation apparatus is given in an annex.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 939:1980
95.99 Повучен
4. 1. 2021.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 939:2021

Национална преузимања

Začini - Određivanje sadržaja vlage - Metoda sa prenosom (identičan sa ISO 939:1980)

95.99   Повучен

E034-7,8,15,18 Сазнај више