Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 939:1997

Začini - Određivanje sadržaja vlage - Metoda sa prenosom (identičan sa ISO 939:1980)

Spices and condiments — Determination of moisture content — Entrainment method
3. 10. 1997.
3. 10. 1997.
95.99   Повучен   31. 3. 2021.

Опште информације

95.99     31. 3. 2021.

ISS

E034-7,8,15,18

Међународни стандард

67.220.10  

српски  

Термини

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

OVIM MEĐUNARODNIM STANDARDOM UTVRĐUJE SE METODA SA PRENOSOM ZA ODREĐIVANJE SADRŽAJA VLAGE U ZAČINIMA.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
SRPS E.B3.503:1972

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS ISO 939:1997
95.99 Повучен
31. 3. 2021.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 939:2021

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 939:1980

Национални прописи и стандарди

Правилник о квалитету зачина, екстраката зачина и мешавина зачина

MINISTARSTVO POLjOPRIVREDE I ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE