Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 939:1980

Spices and condiments — Determination of moisture content — Entrainment method
1. 5. 1980.
95.99   Povučen   4. 1. 2021.

Опште информације

95.99     4. 1. 2021.

ISO

ISO/TC 34/SC 7

Međunarodni standard

67.220.10  

francuski   engleski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Specifies a method consisting in determining the amount of water entrained by azeotropic distillatiom, using an organic liquid immiscible with water, and collected in a graduated tube. Lists the apparatus to be used and describes sampling, procedure, expression of results and the details to be included in the test report. An example of an entrainment distillation apparatus is given in an annex.

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
ISO 939:1980
95.99 Povučen
4. 1. 2021.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
ISO 939:2021

Nacionalna preuzimanja

Začini - Određivanje sadržaja vlage - Metoda sa prenosom (identičan sa ISO 939:1980)

95.99   Povučen

E034-7,8,15,18 Saznaj više