Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 941:1980

Spices and condiments — Determination of cold water-soluble extract
1. 2. 1980.

Опште информације

90.93     21. 5. 2024.

ISO

ISO/TC 34/SC 7

Међународни стандард

67.220.10  

француски   енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Specifies a method based on the extraction of a test portion with cold water, filtration, drying of the extract obtained and weighing. Lists the apparatus to be used and describes sampling, procedure, expression of results and the details to be included in the test report.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 941:1980
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
21. 5. 2024.

Национална преузимања

Začini - Određivanje ekstrakta rastvorljivog u hladnoj vodi

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више