Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 941:1980

Spices and condiments — Determination of cold water-soluble extract
1. 2. 1980.

Опште информације

90.93     21. 5. 2024.

ISO

ISO/TC 34/SC 7

Međunarodni standard

67.220.10  

francuski   engleski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Specifies a method based on the extraction of a test portion with cold water, filtration, drying of the extract obtained and weighing. Lists the apparatus to be used and describes sampling, procedure, expression of results and the details to be included in the test report.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 941:1980
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
21. 5. 2024.

Nacionalna preuzimanja

Začini - Određivanje ekstrakta rastvorljivog u hladnoj vodi

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-7,8,15,18 Saznaj više