Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 11870:2009

Milk and milk products — Determination of fat content — General guidance on the use of butyrometric methods
24. 9. 2009.

Опште информације

90.93     28. 9. 2021.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Međunarodni standard

67.100.01  

engleski   francuski   ruski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 11870|IDF 152:2009 gives guidance on: a) existing standardized methods (both reference and butyrometric) for the determination of fat in various milk products; b) the principles underlying any acid-butyrometric analysis and the main operating requirements; c) a validation procedure for a butyrometric method in relation to the relevant reference method.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 11870:2000

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 11870:2009
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
28. 9. 2021.

Nacionalna preuzimanja

Mleko i proizvodi od mleka — Određivanje sadržaja masti — Opšte uputstvo za primenu butirometrijskih metoda

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više