Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 1114:1977

Cocoa beans — Cut test
1. 11. 1977.
95.99   Повучен   13. 11. 2017.

Опште информације

95.99     13. 11. 2017.

ISO

ISO/TC 34/SC 18

Међународни стандард

67.140.30  

француски   енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

For the determination 300 beans shall be opened or cut lengthwise through the middle, so as to expose the maximum cut surface of cotyledones. Both halves of each bean shall be visually examined in full daylight or equivalent artificial light. Each defective type of bean shall be counted separately, and the result for each kind of defect shall be expressed as a percentage of the 300 beans examined.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 1114:1977
95.99 Повучен
13. 11. 2017.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 2451:2017

Национална преузимања

KAKAO-ZRNO - ISPITIVANJE PRESECANJEM (IDENTIČAN SA ISO 1114:1977)

95.99   Повучен

E034-7,8,15,18 Сазнај више