Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO/TS 11869:2012

Fermented milks — Determination of titratable acidity — Potentiometric method
10. 1. 2012.

Опште информације

90.93     24. 6. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Техничка спецификација

67.100.99  

енглески   француски   руски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO/TS 11869|IDF/RM 150:2012 specifies a potentiometric method for the determination of the titratable acidity of natural yoghurt, flavoured yoghurt, fruit yoghurt, drinking yoghurt, fresh cheese with or without fruit, buttermilk with or without fruit, and other fermented milk products.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 11869:1997

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO/TS 11869:2012
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
24. 6. 2025.

Национална преузимања

Fermentisana mleka — Određivanje titracione kiselosti — Potenciometrijska metoda

90.93   Одлука о потврђивању стандарда