Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO/TS 11869:2012

Fermented milks — Determination of titratable acidity — Potentiometric method
10. 1. 2012.

Опште информације

90.93     24. 6. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Tehnička specifikacija

67.100.99  

engleski   francuski   ruski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO/TS 11869|IDF/RM 150:2012 specifies a potentiometric method for the determination of the titratable acidity of natural yoghurt, flavoured yoghurt, fruit yoghurt, drinking yoghurt, fresh cheese with or without fruit, buttermilk with or without fruit, and other fermented milk products.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 11869:1997

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO/TS 11869:2012
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
24. 6. 2025.

Nacionalna preuzimanja

Fermentisana mleka — Određivanje titracione kiselosti — Potenciometrijska metoda

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više