Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO/TS 11869:2013

Fermentisana mleka — Određivanje titracione kiselosti — Potenciometrijska metoda

Fermented milks — Determination of titratable acidity — Potentiometric method
27. 8. 2013.

Опште информације

90.93     24. 6. 2025.

90.20    15. 4. 2028.

ISS

E034-5

Техничка спецификација

67.100.99  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Tehničkom specifikacijom ISO/TS 11869|IDF/RM 150:2012 utvrđuje se potenciometrijska metoda za određivanje titracione kiselosti običnog jogurta, aromatizovanog jogurta, voćnog jogurta, jogurta za piće, svežeg sira sa voćem ili bez njega, mlaćenice sa voćem ili bez njega i drugih fermentisanih proizvoda od mleka.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO/TS 11869:2013
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
24. 6. 2025.

Повезани пројекти

Идентичан са ISO/TS 11869:2012

Идентичан са IDF/RM 150:2012