Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 11816-2:2016

Milk and milk products — Determination of alkaline phosphatase activity — Part 2: Fluorimetric method for cheese
15. 8. 2016.
95.99   Повучен   12. 1. 2024.

Опште информације

95.99     12. 1. 2024.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.30  

енглески   француски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 11816-2:2016|IDF 155-2:2016 specifies a fluorimetric method for the determination of alkaline phosphatase (ALP, EC 3.1.3.1) activity in cheese.
This method is applicable to soft cheeses, semi-hard and hard cheeses provided that the mould is only on the surface of the cheese and not also in the inner part (e.g. blue veined cheeses). For large hard cheeses, specific conditions of sampling apply (see Clause 7).
The instrument can read activities in the supernatant up to 7 000 milliunits per litre (mU/l).

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 11816-2:2003

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 11816-2:2016
95.99 Повучен
12. 1. 2024.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 11816-2:2024

Национална преузимања

Млеко и производи од млека – Одређивање активности алкалне фосфатазе – Део 2: Флуориметријска метода за сир

95.99   Повучен

Млеко и производи од млека – Одређивање активности алкалне фосфатазе – Део 2: Флуориметријска метода за сир

95.99   Повучен