Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 11816-2:2016

Milk and milk products — Determination of alkaline phosphatase activity — Part 2: Fluorimetric method for cheese
15. 8. 2016.
95.99   Povučen   12. 1. 2024.

Опште информације

95.99     12. 1. 2024.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Međunarodni standard

67.100.30  

engleski   francuski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 11816-2:2016|IDF 155-2:2016 specifies a fluorimetric method for the determination of alkaline phosphatase (ALP, EC 3.1.3.1) activity in cheese.
This method is applicable to soft cheeses, semi-hard and hard cheeses provided that the mould is only on the surface of the cheese and not also in the inner part (e.g. blue veined cheeses). For large hard cheeses, specific conditions of sampling apply (see Clause 7).
The instrument can read activities in the supernatant up to 7 000 milliunits per litre (mU/l).

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 11816-2:2003

TRENUTNO

POVUČEN
ISO 11816-2:2016
95.99 Povučen
12. 1. 2024.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
ISO 11816-2:2024

Nacionalna preuzimanja

Mleko i proizvodi od mleka – Određivanje aktivnosti alkalne fosfataze – Deo 2: Fluorimetrijska metoda za sir

95.99   Povučen

E034-5 Saznaj više

Mleko i proizvodi od mleka – Određivanje aktivnosti alkalne fosfataze – Deo 2: Fluorimetrijska metoda za sir

95.99   Povučen

E034-5 Saznaj više