Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 1443:1973

Meat and meat products — Determination of total fat content
1. 4. 1973.

Опште информације

90.93     25. 4. 2022.

ISO

ISO/TC 34/SC 6

Међународни стандард

67.120.10  

француски   енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

The method consists in boiling of a test portion with hydrochloric acid to free the occluded and bound lipid fractions, filtrating of the resulting mass, drying, and extracting with n-hexane or light petroleum, of the fat retained on the filter.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 1443:1973
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
25. 4. 2022.

Национална преузимања

Meso i proizvodi od mesa. Određivanje sadržaja ukupne masti (identičan sa ISO 1443:1973)

90.93   Одлука о потврђивању стандарда