Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 1443:1992

Meso i proizvodi od mesa. Određivanje sadržaja ukupne masti (identičan sa ISO 1443:1973)

Meat and meat products — Determination of total fat content
18. 11. 1992.
18. 11. 1992.

Опште информације

90.93     31. 12. 2012.

ISS

E034-6

Међународни стандард

67.120.10  

српски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

UTVRĐUJE SE METODA ZA ODREĐIVANJE SADRŽAJA UKUPNE MASTI U MESU I PROIZVODIMA OD MESA. OVO JE EKSTRAKCIONA METODA I KORISTI SE KAO RASTVARAC N-HEKSAN ILI PETROLETER KOJI SE POSLE OTPARAVANJA SUŠI DO KONSTANTNE TEŽINE.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 1443:1992
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
31. 12. 2012.

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 1443:1973