Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 1443:1973

Meat and meat products — Determination of total fat content
1. 4. 1973.

Опште информације

90.93     25. 4. 2022.

ISO

ISO/TC 34/SC 6

Međunarodni standard

67.120.10  

francuski   engleski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

The method consists in boiling of a test portion with hydrochloric acid to free the occluded and bound lipid fractions, filtrating of the resulting mass, drying, and extracting with n-hexane or light petroleum, of the fat retained on the filter.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 1443:1973
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
25. 4. 2022.

Nacionalna preuzimanja

Meso i proizvodi od mesa. Određivanje sadržaja ukupne masti (identičan sa ISO 1443:1973)

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-6 Saznaj više