Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 18794:2018

Coffee — Sensory analysis — Vocabulary
3. 1. 2018.
95.99   Повучен   26. 11. 2025.

Опште информације

95.99     26. 11. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 15

Међународни стандард

67.140.20     01.040.67  

енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 18794:2018 defines terms relating to coffee sensory analysis.
ISO 18794:2018 covers definitions applicable to green, roasted and ground coffee, coffee extracts and soluble coffee.
The terms are given under the following headings:
a) basic terms of sensory analysis;
b) generic terms in the sensory assessment of coffee;
c) terminology relating to coffee-specific odours and tastes;
d) terms commonly used in sensory assessment of coffee by practitioners.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 18794:2018
95.99 Повучен
26. 11. 2025.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 18794:2025

Национална преузимања

Kafa – Senzorska analiza – Rečnik

90.92   Одлука о измени или ревизији стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више