Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 18794

Coffee — Sensory analysis — Vocabulary

Опште информације

60.00     30. 10. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 15

Међународни стандард

67.140.20     01.040.67  

Апстракт

ISO 18794 defines terms relating to coffee sensory analysis.
ISO 18794 covers definitions applicable to green, roasted and ground coffee, coffee extracts and soluble coffee.
The terms are given under the following headings:

basic terms of sensory analysis;
generic terms in the sensory assessment of coffee;
terminology relating to coffee-specific odours and tastes;
terms commonly used in sensory assessment of coffee by practitioners.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 18794:2018

ТРЕНУТНО

ПРОЈЕКАТ
ISO 18794
60.00 Стандард у поступку објављивања
30. 10. 2025.