Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 18794:2025

Coffee — Sensory analysis — Vocabulary
26. 11. 2025.

Опште информације

60.60     26. 11. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 15

Међународни стандард

67.140.20     01.040.67  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

This document defines terms related to coffee sensory analysis.
This document includes definitions applicable to green, roasted and ground coffee, coffee extracts and soluble coffee.
The terms are given under the following headings:
a)       basic terms of sensory analysis;
b)       generic terms in the sensory assessment of coffee;
c)        terms related to coffee-specific odours and tastes;
d)       terms commonly used in sensory assessment of coffee by practitioners.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 18794:2018

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 18794:2025
60.60 Стандард објављен
26. 11. 2025.