Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 5534:2004/Cor 1:2013

Cheese and processed cheese — Determination of the total solids content (Reference method) — Technical Corrigendum 1

Опште информације

60.60     12. 6. 2013.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.30  

Апстракт

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 5534:2004

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 5534:2004/Cor 1:2013
60.60 Стандард објављен
12. 6. 2013.

Национална преузимања

Sir i topljeni sir - Određivanje sadržaja ukupne suve materije (Referentna metoda) - Tehnička ispravka 1

10.98   Нови пројекат се одбацује