Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 5534:2004/Cor 1:2013

Cheese and processed cheese — Determination of the total solids content (Reference method) — Technical Corrigendum 1

Опште информације

60.60     12. 6. 2013.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Međunarodni standard

67.100.30  

Apstrakt

Životni ciklus

PRETHODNO

OBJAVLJEN
ISO 5534:2004

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 5534:2004/Cor 1:2013
60.60 Standard objavljen
12. 6. 2013.

Nacionalna preuzimanja

Sir i topljeni sir - Određivanje sadržaja ukupne suve materije (Referentna metoda) - Tehnička ispravka 1

10.98   Novi projekat se odbacuje

E034-5 Saznaj više