Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

delSRPS EN ISO 5534:2007/AC:2014

Sir i topljeni sir - Određivanje sadržaja ukupne suve materije (Referentna metoda) - Tehnička ispravka 1

Cheese and processed cheese - Determination of the total solids content (Reference method) - Technical Corrigendum 1 (ISO 5534:2004/Cor 1:2013)

Опште информације

10.98    

ISS

E034-5

Европски стандард

67.100.30  

Projekat je napušten.Ispravke se odnose na izdanja na francuskom jeziku.

Апстракт

Животни циклус

ТРЕНУТНО

НАПУШТЕН
delSRPS EN ISO 5534:2007/AC:2014
10.98 Нови пројекат се одбацује

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 5534:2004/AC:2013

Идентичан са ISO 5534:2004/Cor 1:2013