Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 19662:2018

Milk — Determination of fat content — Acido-butyrometric (Gerber method)
8. 2. 2018.

Опште информације

90.93     8. 6. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Međunarodni standard

67.100.01  

engleski   francuski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 19662 | IDF 238:2018 specifies a method, the acido-butyrometric or "Gerber", for determining the fat content of milk. It is applicable to whole milk and partially skimmed milk.
It is also applicable to milk containing authorized preservatives (potassium dichromate, bronopol).
It does not apply to formalin milk, nor to milks that have undergone a homogenisation treatment.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 488:2008

POVUČEN
ISO 2446:2008

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 19662:2018
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
8. 6. 2023.

Nacionalna preuzimanja

Mleko - Određivanje sadržaja masti – Acidobutirometrijska metoda (metoda po Gerberu)

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više