Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 662:2016

Animal and vegetable fats and oils — Determination of moisture and volatile matter content
15. 4. 2016.

Опште информације

90.93     8. 12. 2021.

ISO

ISO/TC 34/SC 11

Међународни стандард

67.200.10  

енглески   француски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 662:2016 specifies two methods for the determination, by drying, of the moisture and volatile matter content of animal or vegetable fats and oils:
- method A, using a sand bath or hotplate;
- method B, using a drying oven.
Method A is applicable to all fats and oils.
Method B is applicable only to non-drying fats and oils with an acid value less than 4. Under no circumstances are lauric oils be analysed by this method.
Milk and milk products (or fat obtained from milk and milk products) are excluded from the Scope of this International Standard.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 662:1998

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 662:2016
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
8. 12. 2021.

Национална преузимања

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla – Određivanje sadržaja vlage i isparljivih materija

60.60   Стандард објављен

Уља и масти биљног и животињског порекла – Одређивање садржаја влаге и испарљивих материја

60.60   Стандард објављен