Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 2451:1973

Cocoa beans — Specification
1. 12. 1973.
95.99   Повучен   20. 10. 2014.

Опште информације

95.99     20. 10. 2014.

ISO

ISO/TC 34

Међународни стандард

67.140.30  

француски   енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Definitions of relevant terms. Then are specified the preparation, general requirements, grade standards, sampling, methods of test, packing and marking. Recommendations relating to storage and disinfection are given in annexes A and B respectively.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 2451:1973
95.99 Повучен
20. 10. 2014.

РЕВИДИРАН ОД

НАПУШТЕН
ISO/WD 2451

ПОВУЧЕН
ISO 2451:2014

Национална преузимања

KAKAO-ZRNO - SPECIFIKACIJA (IDENTIČAN SA ISO 2451:1973)

95.99   Повучен

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Kakao-zrno - tehnički uslovi

95.99   Повучен

E034-7,8,15,18 Сазнај више