Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 2451:1973

Cocoa beans — Specification
1. 12. 1973.
95.99   Povučen   20. 10. 2014.

Опште информације

95.99     20. 10. 2014.

ISO

ISO/TC 34

Međunarodni standard

67.140.30  

francuski   engleski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Definitions of relevant terms. Then are specified the preparation, general requirements, grade standards, sampling, methods of test, packing and marking. Recommendations relating to storage and disinfection are given in annexes A and B respectively.

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
ISO 2451:1973
95.99 Povučen
20. 10. 2014.

REVIDIRAN OD

NAPUŠTEN
ISO/WD 2451

POVUČEN
ISO 2451:2014

Nacionalna preuzimanja

KAKAO-ZRNO - SPECIFIKACIJA (IDENTIČAN SA ISO 2451:1973)

95.99   Povučen

E034-7,8,15,18 Saznaj više

Kakao-zrno - tehnički uslovi

95.99   Povučen

E034-7,8,15,18 Saznaj više