Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS E.B8.022:1976

Kakao-zrno - tehnički uslovi

Cocoa beans — Specification
1. 6. 1976.
1. 6. 1976.
95.99   Повучен  

Опште информације

95.99    

ISS

E034-7,8,15,18

Међународни стандард

67.140.30  

српски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Utvrđuju se tehnički uslovi za kakao-zrno. Daju se definicije, priprema (fermentisanje, sušenje), tehnički uslovi (miris i aroma, falsifikat, strane materije, živi insekti, količina vode), podela po kvalitetu u dve kategorije, uzimanje uzoraka, metoda ispitivanja, pakovanje, označavanje, skladištenje i dezinsekcija.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS E.B8.022:1976
95.99 Повучен

РЕВИДИРАН ОД

ПОВУЧЕН
SRPS ISO 2451:1997

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 2451:1973