Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 23036-1:2021

Microbiology of the food chain — Methods for the detection of Anisakidae L3 larvae in fish and fishery products — Part 1: UV-press method
21. 4. 2021.

Опште информације

60.60     21. 4. 2021.

ISO

ISO/TC 34/SC 9

Међународни стандард

07.100.30  

енглески   француски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

This document specifies a method for the detection of Anisakidae L3 larvae commonly found in marine and anadromous fishes. The method is applicable to fresh fish and/or frozen fish, as well as lightly processed fish products, such as marinated, salted or cold smoked.
This method is applicable to quantifying parasitic infections by estimating the number of parasites in the fish musculature.
This method does not apply to determining the species or genotype of detected parasites. Final identification is made by morphological and/or molecular methods.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 23036-1:2021
60.60 Стандард објављен
21. 4. 2021.

Национална преузимања

Микробиологија ланца хране – Методе откривања ларви Anisakidae L3 у риби и производима од рибе -- Део 1: UV метода са пресовањем

60.60   Стандард објављен