Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 6540:2021

Maize — Determination of moisture content (on milled grains and on whole grains)
19. 2. 2021.

Опште информације

60.60     19. 2. 2021.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Међународни стандард

67.060  

енглески   француски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

This document specifies two methods:
- a reference method for the determination of the moisture content of maize grains and ground whole maize, groats, grits and maize flour, see Clause 4;
- a routine method for the evaluation of the moisture content of maize in whole grains, see Clause 5.
The latter is not suitable for use for experts' reports, or for calibration or checking of humidity meters, because of its significant bias to the reference method (see Table B.3).

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 6540:1980

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 6540:2021
60.60 Стандард објављен
19. 2. 2021.

Национална преузимања

Кукуруз – Одређивање садржаја влаге (у млевеним зрнима и целим зрнима)

60.60   Стандард објављен