Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 6540:1980

Maize — Determination of moisture content (on milled grains and on whole grains)
1. 11. 1980.
95.99   Повучен   19. 2. 2021.

Опште информације

95.99     19. 2. 2021.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Међународни стандард

67.060  

француски   енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

A section one specifies the reference method. It consists in grinding of sample, if necessery, after pre-conditioning, if required, then drying of a test portion at a temperature between 130 and 133 C under conditions which enable a result to be obtained which is in agreement with that obtained by the absolute method ( prescribed in an annex). A section two specifies the routine method on whole grains. It consists in drying of whole grains for 38 h at a temperature between 130 and 133 C.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 6540:1980
95.99 Повучен
19. 2. 2021.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 6540:2021

Национална преузимања

Kukuruz - Određivanje sadržaja vlage (u mlevenim i celim zrnima)

95.99   Повучен