Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 6579-1:2017/Amd 1:2020

Microbiology of the food chain — Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella — Part 1: Detection of Salmonella spp. — Amendment 1: Broader range of incubation temperatures, amendment to the status of Annex D, and correction of the composition of MSRV and SC
6. 3. 2020.

Опште информације

60.60     6. 3. 2020.

ISO

ISO/TC 34/SC 9

Међународни стандард

07.100.30  

енглески   француски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 6579-1:2017

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 6579-1:2017/Amd 1:2020
60.60 Стандард објављен
6. 3. 2020.

Национална преузимања

Микробиологија ланца хране — Хоризонтална метода за откривање, одређивање броја и серотипизацију Salmonella — Део 1: Откривање Salmonella spp. — Измена 1: Проширење опсега температурa инкубације, измена статуса Прилога D и исправке у саставу MSRV и SC подлога

60.60   Стандард објављен