Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 6579-1:2017/A1:2020

Микробиологија ланца хране — Хоризонтална метода за откривање, одређивање броја и серотипизацију Salmonella — Део 1: Откривање Salmonella spp. — Измена 1: Проширење опсега температурa инкубације, измена статуса Прилога D и исправке у саставу MSRV и SC подлога

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 1: Detection of Salmonella spp. - Amendment 1 Broader range of incubation temperatures, amendment to the status of Annex D, and correction of the composition of MSRV and SC (ISO 6579-1:2017/Amd 1:2020)
31. 8. 2020.

Опште информације

60.60     31. 8. 2020.

ISS

E034-9

Европски стандард

07.100.30  

енглески  

Стандард је преведен и налази се у фази "30.60 Одобрен нацрт комисије" . Сазнајте више

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Овом изменом EN ISO 6579-1:2017 проширен је опсег температура инкубације, измењен статус Прилога D и исправљен састав подлога MSRV и SC.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 6579-1:2017/A1:2020
60.60 Стандард објављен
31. 8. 2020.

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 6579-1:2017/A1:2020

Идентичан са ISO 6579-1:2017/Amd 1:2020