Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 6579-1:2017/Amd 1:2020

Microbiology of the food chain — Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella — Part 1: Detection of Salmonella spp. — Amendment 1: Broader range of incubation temperatures, amendment to the status of Annex D, and correction of the composition of MSRV and SC
6. 3. 2020.

Опште информације

60.60     6. 3. 2020.

ISO

ISO/TC 34/SC 9

Međunarodni standard

07.100.30  

engleski   francuski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Životni ciklus

PRETHODNO

OBJAVLJEN
ISO 6579-1:2017

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 6579-1:2017/Amd 1:2020
60.60 Standard objavljen
6. 3. 2020.

Nacionalna preuzimanja

Mikrobiologija lanca hrane — Horizontalna metoda za otkrivanje, određivanje broja i serotipizaciju Salmonella — Deo 1: Otkrivanje Salmonella spp. — Izmena 1: Proširenje opsega temperatura inkubacije, izmena statusa Priloga D i ispravke u sastavu MSRV i SC podloga

60.60   Standard objavljen

E034-9 Saznaj više