Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 27971:2023

Cereals and cereal products — Common wheat (Triticum aestivum L.) — Determination of Alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology
14. 6. 2023.

Опште информације

60.60     14. 6. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Међународни стандард

67.060  

енглески   француски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

This document specifies a method of determining, using an Alveograph, the rheological properties of different types of dough obtained from common wheat flour (Triticum aestivum L.) produced by industrial milling or laboratory milling.
It describes the Alveograph test and how to use a laboratory mill to produce flour in two stages:
—    stage 1: preparation of the wheat grain for milling to make it easier to separate the bran from the endosperm;
—    stage 2: the milling process, including breaking between three fluted rollers, reduction of particle size between two smooth rollers and the use of a centrifugal sieving machine to grade the products.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 27971:2015

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 27971:2023
60.60 Стандард објављен
14. 6. 2023.

Национална преузимања

Жита и производи од жита – Пшеница за хлеб (Triticum aestivum L.) – Одређивање алвеографских својстава при константној влажности теста од брашна за комерцијалну употребу или за испитивање и методологија испитивања млевења

60.60   Стандард објављен