Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 22935-1:2024

Млеко и производи од млека – Сензорска анализа – Део 1: Ангажовање, одабир, обука и праћење оцењивача

Milk and milk products — Sensory analysis — Part 1: Recruitment, selection, training and monitoring of assessors
27. 6. 2024.

Опште информације

60.60     27. 6. 2024.

ISS

E034-5

Међународни стандард

03.100.30     67.100.01  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Овим документом дато је опште упутство за ангажовање, одабир, обуку и праћење оцењивача за сензорску анализу млека и производа од млека. Њиме се утврђују критеријуми за одабир и процедуре за обуку и праћење одабраних оцењивача и експерата за сензорска оцењивања за млеко и млечне производе. Овим стандардом допуњују се информације дате у ISO 8586 које се баве оцењивачима експертима.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
SRPS ISO 22935-1:2013

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 22935-1:2024
60.60 Стандард објављен
27. 6. 2024.

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 22935-1:2023 IDENTICAL