Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO/DIS 16634-2

Food products — Determination of the total nitrogen content by combustion according to the Dumas principle and calculation of the crude protein content — Part 2: Cereals, pulses and cereal coproducts

Опште информације

40.20     9. 10. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Међународни стандард

67.050     67.060  

Куповина

Уколико желите да набавите овај документ обратите се на следећу адресу: prodaja@iss.rs

Апстракт

ISO 16634-2:2016 specifies a method for the determination of the total nitrogen content and the calculation of the crude protein content of cereals, pulses and milled cereal products.
This method, like the Kjeldahl method (see References [1] and [6]), does not distinguish between protein nitrogen and non-protein nitrogen. For the calculation of the protein content, various conversion factors are used (see 3.2).

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 16634-2:2016

ТРЕНУТНО

ПРОЈЕКАТ
ISO/DIS 16634-2
40.20 Нацрт на јавној расправи 60 дана
9. 10. 2025.

Национална преузимања

Прехрамбени производи – Одређивање садржаја укупног азота сагоревањем у складу са Думасовим принципом и израчунавање садржаја сирових протеина – Део 2: Жита, махуњаче и млевени производи од жита.

40.20   Нацрт на јавној расправи 60 дана

Преглед

Да бисте видели цео садржај, морате се регистровати или пријавити помоћу корисничког имена које већ имате.

Пријавите се