Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO/DIS 16634-2

Food products — Determination of the total nitrogen content by combustion according to the Dumas principle and calculation of the crude protein content — Part 2: Cereals, pulses and cereal coproducts

Опште информације

40.00     7. 8. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Međunarodni standard

67.050     67.060  

Apstrakt

ISO 16634-2:2016 specifies a method for the determination of the total nitrogen content and the calculation of the crude protein content of cereals, pulses and milled cereal products.
This method, like the Kjeldahl method (see References [1] and [6]), does not distinguish between protein nitrogen and non-protein nitrogen. For the calculation of the protein content, various conversion factors are used (see 3.2).

Životni ciklus

PRETHODNO

OBJAVLJEN
ISO 16634-2:2016

TRENUTNO

PROJEKAT
ISO/DIS 16634-2
40.00 Dopunjavanje i evidentiranje podataka o nacrtu standarda
7. 8. 2025.

Nacionalna preuzimanja

Prehrambeni proizvodi – Određivanje sadržaja ukupnog azota sagorevanjem u skladu sa Dumasovim principom i izračunavanje sadržaja sirovih proteina – Deo 2: Žita, mahunjače i mleveni proizvodi od žita.

10.99   Novi projekat se prihvata

E034-4 Saznaj više