Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 3726:1983

Instant coffee — Determination of loss in mass at 70 degrees C under reduced pressure
1. 5. 1983.

Опште информације

90.60     5. 3. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 15

Међународни стандард

67.140.20  

француски   енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

The principle of the method consists in heating a test portion at 70 C for 16 h under reduced pressure (5000 Pa). It does not apply to liquid coffee extracts.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 3726:1983
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда
5. 3. 2023.

РЕВИДИРАН ОД

НАПУШТЕН
ISO/CD 3726

Национална преузимања

Instant kafa - Određivanje gubitka mase na 70° C pod smanjenim pritiskom (identičan sa ISO 3726:1983)

90.60   Завршетак поступка преиспитивања стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више