Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 3726:1995

Instant kafa - Određivanje gubitka mase na 70° C pod smanjenim pritiskom (identičan sa ISO 3726:1983)

Instant coffee — Determination of loss in mass at 70 degrees C under reduced pressure
3. 5. 1995.
3. 5. 1995.

Опште информације

90.60     4. 3. 2023.

ISS

E034-7,8,15,18

Међународни стандард

67.140.20  

српски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

UTVRĐUJE SE METODA ZA ODREĐIVANJE GUBITKA MASE INSTANT KAFE NA 70 STEPENI C POD SMANJENIM PRITISKOM. OVA METODA SE PRIMENJUJE NA SVE VRSTE INSTANT KAFE DEFINISANE U ISO 3509. NE PRIMENJUJE SE NA TEČNE EKSTRAKTE KAFE.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 3726:1995
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда
4. 3. 2023.

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 3726:1983

Прописи

"Сл. гласник РС" бр. 159/20 Правилник о квалитету сирове кафе, производа од кафе, замена за кафу, као и сродниих производа

"Сл. гласник РС" бр. 159/20 Правилник о квалитету сирове кафе, производа од кафе, замене за кафу, као и сродних производа