SRPS ISO 3726:1995
Instant kafa - Određivanje gubitka mase na 70° C pod smanjenim pritiskom (identičan sa ISO 3726:1983)
Instant coffee — Determination of loss in mass at 70 degrees C under reduced pressure
Датум објављивања:
3. 5. 1995.
Датум објављивања на српском језику:
3. 5. 1995.
Опште информације
Тренутна фаза:
90.60
Effective date:
4. 3. 2023.
Иницијатор:
ISS
Припада:
E034-7,8,15,18
Врста:
Међународни стандард
ICS:
67.140.20
Језик:
српски
Апстракт
UTVRĐUJE SE METODA ZA ODREĐIVANJE GUBITKA MASE INSTANT KAFE NA 70 STEPENI C POD SMANJENIM PRITISKOM. OVA METODA SE PRIMENJUJE NA SVE VRSTE INSTANT KAFE DEFINISANE U ISO 3509. NE PRIMENJUJE SE NA TEČNE EKSTRAKTE KAFE.
Животни циклус
ТРЕНУТНО
ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 3726:1995
90.60
Завршетак поступка преиспитивања стандарда
4. 3. 2023.
Прописи
"Сл. гласник РС" бр. 159/20 Правилник о квалитету сирове кафе, производа од кафе, замена за кафу, као и сродниих производа
"Сл. гласник РС" бр. 159/20 Правилник о квалитету сирове кафе, производа од кафе, замене за кафу, као и сродних производа