Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 3726:1983

Instant coffee — Determination of loss in mass at 70 degrees C under reduced pressure
1. 5. 1983.

Опште информације

90.60     5. 3. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 15

Međunarodni standard

67.140.20  

francuski   engleski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

The principle of the method consists in heating a test portion at 70 C for 16 h under reduced pressure (5000 Pa). It does not apply to liquid coffee extracts.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 3726:1983
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda
5. 3. 2023.

REVIDIRAN OD

NAPUŠTEN
ISO/CD 3726

Nacionalna preuzimanja

Instant kafa - Određivanje gubitka mase na 70° C pod smanjenim pritiskom (identičan sa ISO 3726:1983)

90.60   Završetak postupka preispitivanja standarda

E034-7,8,15,18 Saznaj više