Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO/FDIS 5530-1

Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph

Опште информације

50.00     9. 7. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Међународни стандард

67.060  

Апстракт

This document specifies a method using a farinograph for the determination of the water absorption of flours and the mixing behaviour of doughs made from them by a constant flour mass procedure or by a constant dough mass procedure.
The method is applicable to experimental and commercial flours from wheat (Triticum aestivum L.).
NOTE            This document is related to ICC 115/1[5] and AACC Method 54-21.02[6].

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 5530-1:2025

ТРЕНУТНО

ПРОЈЕКАТ
ISO/FDIS 5530-1
50.00 Евидентирање података о дефинитивном тексту нацрта стандарда
9. 7. 2025.

Национална преузимања

Пшенично брашно – Физичка својства теста – Део 1: Одређивање апсорпције воде и реолошких својстава коришћењем фаринографа

10.99   Нови пројекат се прихвата